preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

NASTAVAK OBRAZOVANJA

Autor: Administrator , 10. 9. 2013.

za učenike koji su završili trogodišnje obrazovanje

Člankom 6. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi izmijenjen je članak  24. Zakona koji definira sljedeće:

1) Učenik koji je stekao nižu stručnu spremu ima pravo steći srednju školsku ili stručnu spremu nastavljanjem obrazovanja ili polaganjem ispita.

...

2) Učenik iz stavka 1. ovoga članka, kao i učenik koji je završio obrazovni program u trajanju od tri godine, može u roku od godine dana od dana završetka  strukovnog programa nastaviti školovanje u statusu redovitog učenika.

3) Ostvarivanje prava iz članka 1. 2. ovoga članka uvjetuje se polaganjem razlikovnih odnosno dopunskih ispita, a način i rokove polaganja  ispita utvrđuje nastavničko vijeće.

Učenik koji želi nastaviti svoje redovito obrazovanje dužan je u pisanom obliku priopćiti školi namjeru nastavka obrazovanja, a uz zahtjev priložiti preslike   razrednih svjedodžbi I., II. i III. razreda kao i preslik svjedodžbe o završnom ispitu.

Rok za predaju ZAHTJEVA  je  20. rujan 2013. god.
OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju