GASTRO 2014. - Najbolji kuhar je iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik!
Autor: Administrator , 26. 3. 2014.
Od 19. do 22. ožujka 2014. godine održano je 34. državno natjecanja Gastro 2014. u Osijeku koje je okupilo 100 najboljih učenika i isto toliko mentora i ravnatelja iz 39 turističkih i ugostiteljskih škola. Domaćin natjecanja je bila Ugostiteljsko-turistička škola Osijek i hotel Osijek, a organizatori su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Zajednica ugostiteljsko-turističkih škola. Učenici su se natjecali u osam disciplina, pet gastronomskih i tri hotelijersko-turističke discipline. To su: pripremanje menija, posluživanje menija, pripremanje hladnog slanog izloška, pripremanje hladnog slatkog izloška, barsko poslovanje, poslovanje recepcije hotela, poslovanje putničke agencije i predstavljanje turističkog odredišta – destinacije.
Turističku i ugostiteljsku školu Dubrovnik su, na temelju uspjeha na regionalnom natjecanju održanom u Biogradu, predstavljali učenici Luka Džamarija u pripremanju menija, Erika Hauswitchka u pripremanju slatkog izloška, Mario Boban u barskom poslovanju i Ana Marija Tot u poslovanju putničke agencije.
Najveći uspjeh postigao je učenik Luka Džamarija koji je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju za pripremu svog originalnog menija i na taj način postao najbolji kuhar među učenicima u 2014. godini! Lukin uspjeh svakako je veliko zadovoljstvo za cijelu našu Školu, a posebno za njegovu mentoricu Mariju Bazdan i sve nastavnike koji su mu prenijeli svoje znanje i ljubav prema struci.
Slavonci su se još jednom dokazali kao izuzetni domaćini, tako da se naša ekipa i dobro zabavila uz tamburice i domaće slavonske specijalitete. Posebno treba istaknuti gostoljubivost gospodina Želimira Janjića, bivšeg tajnika u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, i njegove obitelji koji su nas na povratku u Dubrovnik ugostili u svom domu u Županji.
Svim učenicima čestitamo na osobnom uspjehu ali i na uspješnom predstavljanju naše Škole i promoviranju ovih zanimanja i vještina. Nadamo da će i ovi uspjesi naših učenika biti daljnji poticaj svim odgovornim u nastojanju da se čim prije budućim generacijama dubrovačkih učenika u ugostiteljstvu i turizmu stvore materijalni uvjeti za još bolji i kvalitetniji rad u novoj školi, što je osnovna pretpostavka kvalitetne usluge dubrovačkog ugostiteljstva i turizma.
poziv na razgovor i odluka o nacinu testiranja.pdf
natjecaj 24. sijacnja 2022..pdf
ODLUKA O IZBORU - NATJECAJ 4 10 2021.pdf
Poziv na testiranje- natjecaj 04.10.2021..pdf
Odluka o postupku vrednovanja - NATJECAJ 04.10.2021. (1).pdf
obustava natjecajnog postupka pedagog.pdf
poziv na razgovor (intervju) 03.05. 21. kuharstvo.docx
natjecaj 04. listopada 2021.pdf
natjecaj 03. svibnja 2021.pdf
OBAVIJEST O IZABRANIM KADIDATIMA NATJECAJA 26.02. projekt.pdf
Odluka o obustavi natjecaja voditelj - ica projekta.pdf
POZIV NA RAZGOVOR- natjecaj od 26. veljace 2021. - radna mjesta na projektu.pdf
ODLUKA O POSTUPKU PROCJENE I VREDNOVANJA - RADNA MJESTA NA PROJEKTU.pdf
Obavijest o izabranim kandidatima za natjecaj od 28.01.2021..pdf
natjecaj - VODITELJ PROJEKTA ponovljeni natjecaj.pdf
natjecaj - KOORDINATOR ponovljeni natjecaj.pdf
natjecaj - ADMINISTARTOR ponovljeni natjecaj.pdf
ODLUKA O OBUSTAVI NATJECAJA-radna mjesta na projektu.pdf
Poziv na razgovor (intervju) za natjecaj od 28.01.2021. (4).pdf
natjecaj VODITELJ PROJEKTA 28.01.2021..pdf
natjecaj KOORDINATOR PROJEKTNIH AKTIVNOSTI 28.01.2021..pdf
natjecaj ADMINISTRATOR PROJEKTA 28.01.2021..pdf
ODLUKA O NACINU VREDNOVANJA KANDIDATA 28.01.2021..pdf
natjecaj 28. sijecnja 2021..pdf
70 GODINA ŠKOLE
1947.-2017.
FOTO: 70. godina Turističko - ugostiteljske škole
Biskup predvodio misu uz 70. obljetnicu Turističke i ugostiteljske škole u Dubrovniku
Obrazac za prijavu završnog rada
Potvrda o položenom predmetnom ispitu
Prijavnica i zapisnik o polaganju popravnog ispita
Prijavnica i zapisnik o polaganju razrednog-predmetnog ispita