preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

OBAVIJEST O IMENOVANJU VODITELJA PROJEKTA

Autor: Administrator , 7. 4. 2021.

   Gospođa Hilarija Lozančić Benić, profesorica engleskog i hrvatskog jezika u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik, imenovana je voditeljicom projekta „Uspostave regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu“.

    

Voditeljica projekta imenovana je, sukladno svim zakonima i važećim propisima , odlukom ravnatelja, pri čemu je njezina ekspertiza u pripremi i provedbi projekata financiranim iz sredstava Europske unije, bila glavni kriterij odabira, budući da se provedba natječaja za radno mjesto voditelja/ice projekta obustavila u dva navrata. Razlozi obustave prvog natječaja bili su proceduralne, tehničke prirode s obzirom na to da niti jedan od prijavljenih kandidata nije dostavio potpunu dokumentaciju, dok je u ponovljenom natječaju, kandidat koji je predao pravodobnu i pravovaljanu prijavu i koji je bio pozvan na razgovor, odustao od prijave. Gospođa Lozančić Benić imenovana je na ovu funkciju na razdoblje od 60 dana te se očekuje da će, u tom razdoblju, tu odluku potvrditi i Školski odbor.

    Projektom „Uspostave regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu“ Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik postala je jedna od 6 škola u Hrvatskoj koja je dobila priliku postati centar izvrsnosti za sve koji se žele usavršiti u poslovima iz sektora turizma i ugostiteljstva, ali i u značajnoj mjeri reformirati dosadašnji sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Izrazito smo ponosni što će u vrednovanju ostvarenosti odgojno-obrazovnih ishoda ovog projekta naglasak biti upravo na snažnijoj konkurentnosti stručnog kadra kojega obrazujemo što će, uvjeren sam, pozitivno utjecati i na dodatno pozicioniranje Dubrovnika kao vrhunske gastro destinacije.

     Uvjeren sam kako ćemo narednih mjeseci, međusobnom suradnjom na brojnim projektnim aktivnostima, generirati ne samo najbolje ljudske potencijale za potrebe turizma i gastronomije, već i osigurati našem gradu vidljivost na nacionalnoj i europskoj razini i u ovom segmentu obrazovanja kao  nužnog preduvjeta daljnjeg uspješnog razvoja turizma.

     S poštovanjem,

     Antun Perušina,

     ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik

 
OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju