preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

Dubrovački na pjatu

Autor: Administrator , 14. 12. 2020.

U ova izazovna vremena ponosno možemo reći kako je odrađen još jedan zanimljiv projekt, Dubrovački na pjatu, u kojem su sudjelovali djelatnici naše škole i članovi udruge Govorimo dubrovački.

Ovaj mali priručni rječnik može biti svima od koristi, od nastavnika stranih jezika, ugostiteljskog posluživanja i kuharstva, do svih onih koji rade u ugostiteljstvu u našem gradu. Nekima kako bi obnovili poznavanje dubrovačkih riječi, a nekima kako bi ih naučili. U vrijeme kad sve nekadašnje vrijednosti padaju u zaborav i kad se olako odričemo svog identiteta, izlazak u javnost s ovim malim podsjetnikom na ono kako smo nekad govorili, pravi je pogodak. Tim više što to radimo u vrijeme vladavine koronavirusa, vrijeme za koje se nadamo kako će brzo proći. Do tada ćemo uživati u ovim izabranim govornim biserima i iščekivati bolja vremena kad ćemo, a tome se toplo nadamo, objaviti i neka druga nadopunjena izdanja. Zahvaljujemo svima koji su svojim idejama, znanjem, dobrom voljom i sposobnošću pomogli da ovaj mali projekt privedemo kraju.


Priloženi dokumenti:
Brosura___Dubrovacki_na_pjatu.pdf (1.40 MB)


OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju