preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

[ZAVRŠNA KONFERENCIJA ERASMUS+PROJEKTA UNITY IN DIVERSITY]

Autor: Administrator , 14. 6. 2018.

Radili smo a i putovali dvije godine i došli smo do samog kraja Erasmus + projekta čija završna konferencija se održala u Dubrovniku. Turistička i ugostiteljska škola ponovno je napravila ovaj povijesni grad na raskrižju međunarodne trgovine. Ovaj put, međutim, nije bilo razmjene robe, već iskustva u području učenja jezika. U ponedjeljak, 4. lipnja, predstavnici osam europskih škola i Primrose Publishing uključeni u projekt "Unity in diversity" predstavili su svoju platformu za e-učenje koje nude predavanja na stranim jezicima nastavnicima hrvatskih i inozemnih strukovnih škola i predstavnika lokalnih tvrtki u konferencijskoj dvoranI hotela Plat. Tijekom poslijepodnevnih radionica gosti konferencije mogli su testirati tečajeve i ocijeniti ih u raspravi. Sudionici konferencije ocijenili su tečajeve vrlo pozitivno te vrlo korisnim kako za jezičnu edukaciju učenika iz strukovnih škola, tako i za fakultete i za cjeloživotno učenje zaposlenika u ugostiteljstvu. Sljedeća dva dana sastali smo se samo s našim projektnim partnerima kako bismo procijenili pilotiranje tečajeva koji su se odvijali u jesen 2017. i proljeće 2018. u svakoj od institucija članica. Pilotiranje ukazuje na ispravke koje treba provesti na platformi e-learning do kraja lipnja. Istodobno je stvoren popis potrebnih dokumenata i sažetih izvješća koji su potrebni kako bi se projekt mogao završiti i dostaviti Nacionalnoj agenciji do 31. kolovoza. Određeni su ljudi odgovorni za njihovu obradu i rokove. Međutim, najvažnije je jesu li korisnici naših jezičnih tečajeva - nastavnici, studenti i ljudi s tržišta rada zadovoljni. A povratne informacije koje smo do sada dobili od njih su pozitivne




IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

Ukoliko u popisu udžbenika nisu navedeni udžbenici za pojedine predmete, predmetni nastavnici istih, će na prvom nastavnom satu dati potrebne informacije.

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAME

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju