preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
vijesti

Tko su pobjednici natjecanja Gastro 2018.?

Autor: Administrator , 17. 2. 2018. 21:00

U Zadru su se okupili učenici i profesori turističkih i ugostiteljskih škola iz Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.Poslije dvodnevnog natjecanja, koje se odvijalo u osam disciplina, stručni žiri je donio konačnu odluku o tome koji učenici odlaze na državnu razinu natjecanja.

U disciplini Pripremanje slatkog izloška na tanjuru osvojila je  1.mjesto  Antonija Matičević.

U disciplini Pripremanje barskih mješavina-4.mjesto osvojio je Romano Jarak.

U disciplini Poslovanje recepcije hotela- 2. mjesto osvojio je Amel Omerčahić

U disciplini Prezentacija turističkog mjesta – destinacije -3. mjesto osvojila je Deša Kelez.

Turističku i ugostiteljsku školu Dubrovnik još su predstavljali Mario Mihočević u disciplini Pripremanje menija, Ivan Parilo u disciplini Posluživanje menija, Klara Ljubenko u disciplini Pripremanje hladnog predjela na tanjuru i Mihaela Kralj u disciplini Poslovanje putničke agencije.

Učenicima i mentorima koji odlaze na državno natjecanje želimo puno uspjeha, a svim sudionicima da iz Zadra ponesu najljepše uspomene.

 [više]

ŽUPANIJSKI LIDRANO 2018.

Autor: Administrator , 14. 2. 2018. 21:35

 

Učenica Vanesa Vidaković Natrlin izabrana je za državni Lidrano 2018. odlukom prosudbenog povjerenstva za dramsko - scenski izraz.

Čestitamo Vanesi i Ani !!!

 [više]

Putovanje u Irsku po nova znanja

Autor: Hilarija Lozančić Benić, 12. 2. 2018. 17:13

Jutros su učenici trećih razreda pod pokroviteljstvom ALH grupacije u pratnji nastavnika kuharstva, Tonćija Vuleše pošli na dvotjednu edukaciju u Irsku, Kilkeney. Tamo će steći nova iskustva potrebna u njihovom daljnjem radu te steći nova poznanstva koja mogu dalje potencijalno biti partnerstvo i u radu i u suradnji na projektima.

 [više]

Večer duhovne poezije

Autor: Administrator , 9. 2. 2018. 18:35

Večer duhovne poezije na temu "Lik oca u poeziji" održao se u četvrtak, 8. veljače u dvorani sv. Ivana Pavla II. u samostanu sv. Klare u organizaciji Vijeća za katehizaciju i novu evangelizaciju Dubrovačke biskupije. Sudjelovale su sve srednje škole, a našu školu su zastupale Andrea Antunović, Fani Radić, Lara Čular, Sara Magaš i Petra Bradaš kao članovi komisije te Nika Klečak i Marina Kovačić kao recitatorice.

Dodijeljeno je ukupno šest nagrada: tri učeničkog žirija i tri nagrade
stručnog žirija. U odabiru stručnog žirija naša učenica Marina Kovačić osvojila je treće mjesto recitirajući pjesmu od sv. Grgura Nazijanskoga: O Ti onkraj svega.

 

 [više]

Obavijest

Autor: Administrator , 31. 1. 2018. 17:59

Obavještavaju se učenici vezano za odlazak na duhovno-rekreativni izlet u Šuicu- termin odlaska pomiče se tjedan dana iza maturalne zabave, tj.  16.2. a kako je veliki interes učenika za odlazak na izlet odlučeno je učenike podijeliti u dvije grupe tako da će druga grupa ići  2.3.2018.

 [više]

Gradska smotra LiDraNo 2018.

Autor: Administrator , 31. 1. 2018. 11:59

Gradska smotra LiDraNo 2018.  održana je dana 30. siječnja 2018. u Kazalištu Marina Držića. Sudjelovalo je ukupno 144 učenika osnovnih i srednjih škola. U dramskom stvaralaštvu sudjelovalo je 61 učenik osnovnih i 39 učenika srednjih škola, u literarnom stvaralaštvu 20 učenika osnovnih i 7 učenika srednjih škola, te u novinarskom stvaralaštvu 16 učenika osnovnih i 1 učenik srednjih škola.

                Povjerenstvo za literarno stvaralaštvo u sastavu Ljubica Brailo, Katja Bakija i Antonija Vlašić za Županijsku smotru LiDraNo 2018. odabralo  je za srednje škole ZVIJEZDE ĆE TI REĆI, Isaura Brković, 2. razred Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, Mentorica: Ana Kukrika.

       Povjerenstvo za dramsko stvaralaštvo u sastavu Nika Lasić, Zorica Kolić i Hrvoje Sebastijan za Županijsku smotru LiDraNo 2018. odabralo je u kategoriji pojedinačnog nastupa za srednje škole  ''MOGUĆNOSTI'', Wislawa Szymborska Vanesa Vidaković Natrlin, 1. razred Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, voditeljica: Ana Kukrika.

Čestitke našim učenicama i njihovoj mentorici.

 [više]

POSJET CERNU

Autor: Administrator , 12. 1. 2018. 10:32

Naše profesorice, Tanja Vukas i Olivera Đorđević, su u organizaciji Udruge za promicanje prirodnih znanosti Dubrovnik bile na studijsko - znanstvenom putovanju u Švicarskoj. Zajedno s dvadesetak učenika, polaznika prve generacije programa za nadarene učenike, i kolegama Ivonom Milić Beran, Marlenom Čukteraš i Alanom Brkovićem su u razdoblju od 13. do 17. prosinca 2017.godine posjetile vodeći europski znanstveno-istraživački institut CERN u Genevi (https://home.cern/) i Institut za nanotehnologiju u Lausannei (https://www.epfl.ch/). Donosimo vam par slika s vrlo zanimljivog putovanja.

 [više]

Slow Food u našoj školi

Autor: Administrator , 13. 12. 2017. 08:12

Predstavljanjem europskog projekta Slow Food Središnja Europa: kultura, baština, hrana i identitet, koje je održano u ponedjeljak 11. prosinca u prostorijama naše škole započela je suradnja naše škole s najvećim svjetskim pokretom za zaštitu uzgojne bioraznolikosti i tradicijske poljoprivrede. Više o tome na: http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=57863#.WjDRvDceO00

 [više]

DA SE NE ZABORAVI!!! Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 4. 12. 2017. 15:47

Već tradicionalno povodom obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja, ovog jutra u našoj školi  održan je sat povijesti. Učenicima 4.d pridružili su se još učenici prvih razreda, kojima je satnik Božo Burić ispričao kako je počeo Domovinski rat na našem području, posebno se osvrnuvši na 6. prosinca kada je Dubrovnik pretrpio najveći napad u svojoj dugoj povijesti.

 [više]

Akcija branja maslina

Autor: Administrator , 26. 11. 2017. 08:22

Jučer je,u subotu, 25.11.školsko dvorište opet bilo ispunjeno smijehom, radom i učenjem unatoč tome što je vikend. Naime, naši učenici i nastavnici brali su masline koje krase naše dvorište nakon čega su odvezene na preradu. Ovo će biti naše prvo proizvedeno maslinovo ulje te još jedan primjer kako su se znanje iz kuharstva i matematike vrlo korisno primijenili a sve je dobro prošlo uz obilje Božjeg blagoslova. Hvala na pomoći nastavnicima kuharstva Mariji Bazdan i Peru Raduloviću, Ivici Vlahoviću, prof.matematike i našoj časnoj s.Marti Škorić na nepresušnom izvoru humora te našim vrijednim učenicama. Bravo !!!

 

 [više]

SUDIONICIMA DUBROVAČKE TRPEZE URUČENE ZAHVALNICE

Autor: Administrator , 10. 11. 2017. 11:22

 

SUDIONICIMA DUBROVAČKE TRPEZE URUČENE ZAHVALNICE

 

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je danas zahvalnice sudionicima humanitarne gastronomske manifestacije „Dubrovačka trpeza 2017.“

Prigodno druženje sa sudionicima Trpeze – hotelijerima, ugostiteljima, slastičarima, vinarima i drugima priređeno je u restoranu Mimoza, a ispred organizatora nazočili su mu i privremeni pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić i direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Prilikom svog obraćanja i zahvale nazočnima gradonačelnik Franović je iskoristio ovu priliku te se zahvalio svima na uspješnoj turističkoj sezoni s posebnim naglaskom na žurne i komunalne službe. Ponovio je da Grad Dubrovnik želi i treba biti partner svim dionicima u turizmu kako bi zajedno doprinosili stvaranju kvalitetnijeg turističkom brendu Dubrovnika. „Krajnji cilj cijele priče jest mjera; u poslovanju, u broju stolova, u satnicama kako bismo svi bili zadovoljni,“ kazao je gradonačelnik.

Tijekom ovogodišnjeg desetog izdanja Dubrovačke trpeze, a koja se već četvrtu godina održala u sklopu Good Food Festivala, prikupljen je iznos od 65.203,00 kuna koja će biti uplaćena Udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet – Klubu korisnika Dubrovnik i Udruzi za savjetovanje, edukaciju i pomoć roditeljima djece s posebnim potrebama "Poseban prijatelj Dubrovnik i to jednakim iznosima od po 32.600 kuna.

Tekst preuzet: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1894508663899150&id=236048013078565

 

 [više]

Stipendiranje učenika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 13. 10. 2017. 14:41

Dragi učenici, postanite i vi dio tima hotela Valamar. Više informacija o stipendiranju pogledajte u privitku.

 [više]

PROMOCIJA NASTAVNIKA U ZVANJE MENTOR

Autor: Administrator , 10. 11. 2017. 11:53

Gospar Ivo Tunjić viši savjetnik iz Agencije za strukovno obrazovnaje i odgoj, u srijedu, 8.11. nazočio je praktičnom radu naših nastavnika koja je dio procedure promocije u zvanje mentor. Ovim putem čestitamo našim kolegama Ljiljani Prce, Mariji Bazdan i Luki Šimunoviću koji su napredovali u zvanje mentora. Bravo!!!

 

 [više]

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pokreće e-bilten za obrazovne djelatnike

Autor: Administrator , 7. 11. 2017. 12:46

Drage kolegice i kolege,

Iznimno mi je drago što vam se po prvi puta, u ovom kratkom pismu, mogu obratiti u novoj formi direktne komunikacije putem novog newslettera Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Moderniji načini komunikacije u današnjem svijetu poluinformacija, nepoznatih izvora i priljeva lažnih vijesti danas je nužnost. 

Osim činjenice da, kao nositelji najveće i najvažnije reforme našeg društva, morate raspolagati preciznim i jasnim informacijama o javnim politikama mog tima, smatram važnim da Ministarstvo otvori kanale za dvosmjernu komunikaciju kako bismo mogli dobiti što više povratnih informacija s terena iz čitave Hrvatske.

Upravo zato smo otvorili posebnu mail adresu za Vaše povratne informacije - bile one kritike, pohvale ili pak ideje, zato nam pišite na: skole@mzo.hr.

Što se tiče najvažnijeg reformskog poteza, kurikularne reforme, sa zadovoljstvom Vas mogu obavijestiti da je prijedlog Zakona o odgoju i obrazovanju od prije nekoliko dana stavljen u javnu raspravu, zato Vas pozivam da nam se i tom važnom prigodom javite s povratnim informacijama.

Moji prioriteti u sektoru odgoja i obrazovanja dobro su poznati, no dopustite da vam ih još jednom navedem:

  • Pilot projekt kurikularne reforme u školama od školske godine 2018./19.
  • Uvođenje obvezne informatike u 5. i 6. razrede osnovne škola.
  • Poticanje motiviranih obrazovnih djelatnika i vraćanje izgubljenog ugleda učiteljima

Veseli me Vaša pozitivna energija i poticajne reakcije koje prate moj rad u Ministarstvu Budućnosti, kako ga volimo nazivati, i sigurna sam da ste svjesni kako samo zajedno možemo graditi školu za život!                        
                                                       
Vaša ministrica,
Blaženka Divjak

 [više]

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje

Autor: Administrator , 26. 10. 2017. 12:15

Naša škola je i ove godine nastavila tradiciju obilježavanja Dana kruha. Na poziv vjeroučiteljice,  časne sestre Marte Škorić i prof. prehrane i poznavanja robe Maje Batinović  organizirale su hvalevrijednu inicijativu kojima se priključio i prof. Luka Šimunović. Na prigodnoj trpezi izložili su se razni tradicionalni proizvodi pripremljeni od brašna koje su priredile vrijedne ruke majki i baka. Učenici su imali prigodu kroz obje smjene kušati proizvode i novčani prilog skupljen tijekom degustacije slastica i krušnih proizvoda  uplatit će se u dobrotvorne svrhe udruzi Kolajna ljubavi.

Smisao je zahvala Bogu na životu, na plodovima zemlje i hrani koju nam daje svaki dan. Kruh predstavlja izvor životne i duhovne snage, te da je dug proces nastanka kruha od sjetve, žetve do konačnog proizvoda na stolu. Svaki dan trebamo biti zahvalni onima koji nam to omogućuju. Uživajte u fotografijama koje će vam dočarati bar dio atmosfere, a mirise i okuse zamislite sami…Više fotografija na: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=380538552378193&id=295872270844822

 [više]

Četvrti sastanak Erasmus+ projekta Unity in Diversity u Češkoj

Autor: Administrator , 26. 10. 2017. 09:41

Časlav, gradić u Češkoj bio je domaćin 4. projektnog sastanka Unity in Diversity gdje je sudjelovalo 18 predstavnika osam europskih i turskih institucija gdje su razgovarali o tome što je učinjeno i što je  potrebno učiniti vezano za  projekt "Jezične vještine i interkulturalna pitanja u ugostiteljstvu: jedinstvo u različitosti na tržištu EU".
Sudionici sastanka ocijenili su rezultate projekta koji je sada u drugoj polovici svog razdoblja. Već smo završili tečajeve A2 / B1 i B2 / C1, uključujući module koji predstavljaju kulturu i zemlje projektnih partnera. Ovi tečajevi pilotiraju se već od rujna ove godine tako da povratne informacije od studenata, nastavnika i odraslih polaznika iz industrije mogu nam dati savjete za njihovo poboljšanje. Obradu povratnih upitnika predstavila nam je prof. Ineta Luka sa Sveučilišta Turiba.

Zatim je Hilarija Lozančić Benić iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik ocijenila rad na A1 tečaju. Iz njezina izvješća vidjeli smo da su sva četiri modula ispunjeni vježbama, videozapisima i igrama prema planu projekta. Ipak, neke se vježbe trebaju doraditi i izmijeniti do prosinca, a svaki projektni partner dobio je detaljne upute o tome što učiniti.

Posljednja točka programa sastanka bila je organizacija multiplikacijskih događaja- sastanci učitelja strukovnog obrazovanja iz zemlje i inozemstva.

Osim toga, dogovoren je termin za završnu konferenciju u Dubrovniku od 4.do 6.lipnja 2018.gdje ćemo završiti dvogodišnju uspješnu suradnju na ovom projektu. Više informacija o samom projektu i njegovoj realizaciji pogledajte na poveznici: https://www.facebook.com/Unity-in-Diversity-project-310124246034898/

 

 [više]

Dubrovački srednjoškolci hrabriji, oštriji i kritičniji od "običnih" vijećnika

Autor: Administrator , 25. 10. 2017. 06:33

U ponedjeljak, 23.10. je u gradskoj vijećnici održana simulacija Gradskog vijeća u sklopu projekta DUMAS. Vijećnici su bili dubrovački srednjoškolci. Učenici su se podijelili u tri stranke i pokazali visoku razinu profesionalnosti tijekom rasprava, razgovarajući i prepoznavajući probleme našeg Grada.

Naši učenici su dobili samo pohvale nakon simulacije, o čemu se možete uvjeriti i u ovom prilogu:

 [više]

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik volontirali na Lokrumu

Autor: Administrator , 24. 10. 2017. 09:57

 
Uobičajeno za listopad, Sportska školica Dubrovnik, održala je igre za polaznike školskog uzrasta (učenike i učenice prvih i drugih razreda osnovnih škola) na Lokrumu.
Uz natjecanje u sportskim igrama i igrama spretnosti, te traženje skrivenog blaga, koje su osmislili njihovi treneri, izrađivali su figure od papira s Brankom Mandićem, svirali i pjevali sa Srđanom Obadom, te s pažnjom slušali bajku koju im je ispripovijedala Vanja Balent.
Trenerima su u provedbi igara pomogli kao volonteri učenici prvih razreda Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.  Sve pohvale za trud!!!
Kako su uživali pogledajte na poveznici službene Facebook stranice naše škole:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=379866425778739&id=295872270844822 
 [više]

Dubrovačka trpeza 2017.

Autor: Administrator , 22. 10. 2017. 20:33

U završnici ovogodišnjeg Good Food Festivala, danas na Stradunu održana je Dubrovačka trpeza, tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera. Na velikoj trpezi na Stradunu, predstavili su se dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari i ugostitelji, konavoski i pelješki vinari te učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik sa svojim mentorima gdje su nam pokazali svoja  kulinarska umijeća izloživši brojne specijalitete.

Više fotografija na službenoj Facebook stranici škole:

https://www.facebook.com/295872270844822/photos/pcb.379264312505617/379264049172310/?type=3&theater

 [više]

Proslava 27.obljetnice mature

Autor: Administrator , 16. 10. 2017. 17:34

Generacija maturanata 1989./90.danas je posjetila našu školu. Nakon što je obavljena prozivka u njihovom razredu, sjetili su se svih zgoda i nezgoda tijekom svoga školovanja. Minutom šutnje odali su počast nedavno preminulom razredniku Milanu Medvidoviću i svim preminulim kolegama i profesorima. Obišli su školu te položili  cvijeće na grob a nakon toga su pošli na zajednički ručak s ravnateljem na plažu Banje.

 

 [više]

Radionica Kritičkog čitanja

Autor: Administrator , 11. 12. 2017. 13:29

U suradnji s Booksom, u okviru 13. Booksine Revije malih književnosti, u našoj školi  6. i 7. 12. 2017. organizirana je dvodnevna radionica Kritičkog čitanja. U radionici je sudjelovalo 16 učenika od 1. do 4. razreda. Radionicu je vodio glavni urednik portala booksa.hr Luka Ostojić. Učenici su radili na netom prevedenim tekstovima suvremenih arapskih književnika na hrvatski jezik: Maan Abu Taleb: Nismo bili gladni (novela), Khaled Khalifa: Smrt je težak posao (ulomak iz romana) i Asmaa Azaizeh: Nemojte mi vjerovati kad vam pričam o ratu i Izvanredne vijesti (pjesme). U četvrtak navečer u Gradskoj knjižnici na predstavljanju Antologije suvremene književnosti Levanta pod naslovom Tvoj bol je lakši kad o njemu drugi pričaju učenici su se susreli s književnicima na čijim su tekstovima radili. Jedinstven je doživljaj bio slušati književnike koji su ulomke iz svojih djela čitali na arapskom uz istovremenu projekciju prijevoda na hrvatski te s njima razgovarali.

 [više]

Grand Gourmet 2017. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 8. 11. 2017. 11:12

Gand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko natjecanje konobar-kuhar.

Treće izdanje festivala Grand Gourmet započelo je 7.11. u hotelu Meteor koji će tako do petka 10. studenog biti jedan od centara gastro scene Dalmacije i Hrvatske, pa možda i šire. U Makarsku je, naime, doputovalo preko stotinu natjecatelja iz Hrvatske i još sedam zemalja regije, koji će se u iduća tri dana natjecati u brojnim individualnim i timskim kategorijama. Posebno treba naglasiti da su naše učenice sudionice ovog događaja ovaj put osvojile  4.mjesto-Matea Mlinarić, 2.e, Antoneta Mihaica i Klara Ljubenko 4.d. Ovaj odlazak u Makarsku je i svrsishodno nagradno putovanje učenicima koji radili na dubrovačkoj trpezi ove godine.  Učenici naše škole  uz poticaj TZ i Grada organizirali su osmu po redu dubrovačku trpezu gdje su se tim događajem ponajprije zahvalili građanima grada Dubrovnika na strpljenu i toleranciji koju su pružili tijekom sezone;  ugostiteljski objekti su prezentirali svoju ponudu i treća hvalevrijedna svrha ovog događaja je doniranje skupljenog novca Udruzi slijepih Dubrovačko-neretvanske županije za obuku pasa vodiča.

 [više]

VELIKO PRIZNANJE PETRI BRAJKOVIĆ

Autor: Administrator , 12. 10. 2017. 13:45

Još jedan izuzetan uspjeh bivših učenika TUŠ Dubrovnik. Više na poveznici: http://www.dulist.hr/veliko-priznanje-petri-brajkovic-jednostavnost-i-okus-recept-su-za-uspjeh/443199/

 [više]

DANI MOBILNOSTI I EDUKACIJE-7. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Autor: Administrator , 18. 9. 2017. 04:28

Već tradicionalno sedmu godinu zaredom organizira se međunarodni sajam na kojem će se predstaviti inozemna sveučilišta, srednje škole i škole jezika  iz Velike Britanije, Danske, Švicarske, SAD-a, Kanade i brojnih drugih zemalja.

Osim inozemnih izlagača, ove godine ima i dodatno pojačanje, uz domaće obrazovne institucije tu je i naša škola koja će na sajmu u Zagrebu i Dubrovniku predstaviti svoj projekt koji provodi u sklopu programa ERASMUS +:

Više informacija na poveznici: http://www.bhv.hr/news.php?s=dani-mobilnost-edukacija-sajam-skolovanje-inozemstvo

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 IZMJENE U RASPOREDU
18.02.2018. 09:41
18.02.2018. 09:37
18.02.2018. 09:37
15.01.2018. 20:26
Detaljnije upute se nalaze s lijeve strane u poveznici GASTRO.
25.09.2017. 13:42
22.09.2017. 20:52
22.09.2017. 20:50
12.09.2017. 15:33
05.09.2017. 18:56
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

NOVO! U prilogu se nalazi popis udžbenika za Turističku gimnaziju, 3. i 4. razred

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAMEL

Popis udžbenika od 2014./ 2015. vrijedi i za 2016./2017. godinu

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju