preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

PRAKTIČNA NASTAVA - VAŽNO

Autor: Administrator , 5. 5. 2014. 12:56

Učenici koji obavljaju praktičnu nastavu u ugostiteljskim objektima smjera kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist, prije nego krenu u poduzeće, položit će test zaštite na radu, te ujedno napraviti sanitarne iskaznice na Zavodu za javno zdravstvo u Dubrovniku (iskaznica vrijedi 6 mjeseci i nakon toga je treba produžiti). Učenici ne plaćaju izradu sanitarne iskaznice.

Radna odjeća mora biti u skladu s propisanim pravilnikom i kućnim redom Turističko-ugostiteljske škole Dubrovnik. Radna odjeća za smjer konobar, kuhar i turističko-hotelijerski komercijalist mora sadržavati sve dijelove koje navede predmetni nastavnik. Radna odjeća i obuća koja se nosi u školu ili u poduzeće, uvijek mora biti uredna i čista.

Sve detaljne obavijesti o početku obavljanja praktične nastave u poduzeću učenici će dobiti od predmetnog nastavnika Ugostiteljskog posluživanja.

Trajanje praktične nastave u poduzeću vidi se u slijedećoj tablici:

 

Razred

Broj sati tijekom nastave

Broj radnih dana tijekom nastave

Broj sati tijekom ljetnih praznika

Broj radnih dana tijekom ljetnih praznika

Ukupno sati godišnje

1.razred

1.polugodište-120 sati (8 tjedno)

15 dana

182 sata

23 dana

462 sata

2.polugodište-160 sati (8 tjedno)

20 dana

2.razred

1.polugodište-120 sati (8 tjedno)

15 dana

182 sata

23 dana

462 sata

2.polugodište-160 sati (8 tjedno)

20 dana

3.razred

1.polugodište-120 sati (8 tjedno)

15 dana

/

/

256 sati

2.polugodište-136 sati (8 tjedno)

17 dana

 

 [više]

 



Nastavni program




Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2017/18., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

NOVO! U prilogu se nalazi popis udžbenika za Turističku gimnaziju, 3. i 4. razred

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAMEL

Popis udžbenika od 2014./ 2015. vrijedi i za 2016./2017. godinu

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Prosinac 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju