Erasmus+ projekt -Zero Waste Power in HoReCa-Strateška partnerstva
Autor: Administrator , 1. 9. 2019.
Provedba Erasmus + K2 projekta započela je 1. rujna 2019. godine pod nazivom Zero Waste Power in HoReCa Zero Waste je projekt usmjeren na pronalaženje rješenja za trenutna pitanja onečišćenja okoliša i ponovne uporabe materijala. Teme Zero Waste povezane su sa strukovnim obrazovanjem i industrijom HoReCa kroz niz aktivnosti. U projekt su uključene tri strukovne ugostiteljske škole, dvije institucije za obrazovanje odraslih i dvije organizacije privatnog sektora iz Hrvatske, Španjolske, Irske, Slovenije i Italije. Teme Projekta Zero Waste usredotočene su na promjene u obrazovnom i poslovnom procesu odabirom ekološki održivih modela rada. Koji su ciljevi i rezultati projekta? Glavni cilj projekta je ugraditi Zero Waste standarde u strukovno obrazovanje i HoReCa sektore korištenjem digitalnih alata. Alat za primjenu novih modela učenja i poslovanja u radnom procesu razvijat će se kroz projektne aktivnosti : Digitalni obrazovni alati Zero Waste, Zero Waste u HoReCa nastavnom programu i alat za ocjenu Zero Waste. 1. Dizajn kurikula za primjenu specifičnih praksi upravljanja otpadom u HoReCa sektoru. Kurikul će sadržavati znanje i posebne upute kako organizirati rad u ugostiteljskom objektu na način koji štiti okoliš na temelju Zero Waste standarda. 2. Alat za digitalno učenje - Cilj je podržati učenje putem individualnog stjecanja znanja i korištenja IKT alata o Nultom otpadu u HoReCa nastavnom planu i programu. Alat je namijenjen svim studentima u procesu strukovnog ugostiteljstva, kao i zaposlenicima u HoReCa sektoru. 3. Alat za evaluaciju - Stvaranje IT standardnog alata za procjenu razine tvrtke Zero Waste. Alat prepoznaje razinu usklađenosti s poslovanjem u skladu sa standardima Zero Waste poslovanja u HoReCa sektoru. Za koga su alati? • Učenici i nastavnici VET ugostiteljske škole - alati će polaznicima pružiti osnovne sadržaje za organiziranje profesionalnih kuhinja i ugostiteljskih objekata s misijom smanjenja otpada, zaštite okoliša i podizanja standarda Zero Waste u HoReCa sektoru. • Hoteli i ugostiteljski objekti - imat će novostvoreni digitalni alat za procjenu standarda Zero Waste.
OBAVIJEST O IZABRANIM KADIDATIMA NATJECAJA 26.02. projekt.pdf
Odluka o obustavi natjecaja voditelj - ica projekta.pdf
POZIV NA RAZGOVOR- natjecaj od 26. veljace 2021. - radna mjesta na projektu.pdf
ODLUKA O POSTUPKU PROCJENE I VREDNOVANJA - RADNA MJESTA NA PROJEKTU.pdf
Obavijest o izabranim kandidatima za natjecaj od 28.01.2021..pdf
natjecaj - VODITELJ PROJEKTA ponovljeni natjecaj.pdf
natjecaj - KOORDINATOR ponovljeni natjecaj.pdf
natjecaj - ADMINISTARTOR ponovljeni natjecaj.pdf
ODLUKA O OBUSTAVI NATJECAJA-radna mjesta na projektu.pdf
Poziv na razgovor (intervju) za natjecaj od 28.01.2021. (4).pdf
natjecaj VODITELJ PROJEKTA 28.01.2021..pdf
natjecaj KOORDINATOR PROJEKTNIH AKTIVNOSTI 28.01.2021..pdf
natjecaj ADMINISTRATOR PROJEKTA 28.01.2021..pdf
ODLUKA O NACINU VREDNOVANJA KANDIDATA 28.01.2021..pdf
natjecaj 28. sijecnja 2021..pdf
REZULTATI NATJECAJA 13.10.2020..pdf
Poziv na razgovor (intervju) za natjecaj od 13.10.2020. (1).pdf
ODLUKA O NACINU VREDNOVANJA KANDIDATA 13.10 2020..pdf
Natjecaj 13.10. 2020..pdf
70 GODINA ŠKOLE
1947.-2017.
FOTO: 70. godina Turističko - ugostiteljske škole
Biskup predvodio misu uz 70. obljetnicu Turističke i ugostiteljske škole u Dubrovniku
Obrazac za prijavu završnog rada
Potvrda o položenom predmetnom ispitu
Prijavnica i zapisnik o polaganju popravnog ispita
Prijavnica i zapisnik o polaganju razrednog-predmetnog ispita