2014-12-22 12:09:55

www.language4hotel.eu

Projekt br .: 2014-1-HR01-KA2014-007224

Trajanje projekta: 1. rujna 2014. - 31. kolovoza 2016.

Koordinator projekta: Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik (Hrvatska)

Projektni partneri: Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik (Hrvatska), Primrose Publishing (UK), Turiba University (Latvija), Ekonomska Šola Murska Sobota (Slovenija), IPSSA Nino Bergese (Italija), Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca (Rumunjska).

Cilj projekta: Projekt je usmjeren na stvaranje i oblikovanje materijala koji će osigurati osoblju hotela, pripravnicima i studentima vrlo opsežan niz pitanja i odgovora na 12 jezika - na recepciji hotela, u hotelskim restoranima, kafićima i barovima kao i u ostalim dijelovima hotela. Na širem planu sve će to biti jednako vrijedno svima koji rade u području turizma i koji se bave stranim posjetiteljima. Projekt će također osigurati hotelskom menadžmentu ideje i materijale na 12 jezika (EN, IT, HR, LV, Sl, RO, HU, GE, FR, RU, ES, GR) kako bi im se omogućilo da se daju informacije grupama gostiju, pri čemu će se stvoriti prezentacije, promicati hoteli, te pomoći pri zapošljavanju, jačat će međunarodnu suradnju i upravljanje hotelima te učiniti hotelsko osoblje učinkovitijim. Projekt će također pružiti bogatstvo vrijednih uvida u kulturne razlike između različitih europskih zemalja i glavnih zemalja izvan Europe, iz kojih posjetitelji dolaze s detaljnim uputama o tome što treba učiniti i reći, a što treba izbjeći uraditi i reći u različitim zemljama i kontekstima kad govorimo sa strancima. Prvi dio projekta usredotočit će se na projektiranje materijala za podučavanje / učenje za stručno učenje jezika u ugostiteljstvu (A2 / B1 razina) na 12 različitih jezika. Drugi dio projekta usredotočit će se na projektiranje 6 detaljnih  modula za učenje engleskog jezika (B2 / C1 razina) vezanih za rad u turizmu i ugostiteljstvu.

Web stranica:  www.language4hotel.eu

This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

 


Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik