2019-02-03 23:02:00

ODLUKA

 

Na temelju članka 11. Zakona o Agenciji za mobilnosti i programe Europske unije (Narodne novine br.121/17) i članka 20. Statuta Agencije za mobilnost I programe Europske unije, ravnateljica mr.sc.Antonija Gladović donosi sljedeću:

ODLUKU

O izboru sudionika aktivnosti transnacionale suradnje "Impact+ Exercise for Adult Education and Vocational Education beneficiaries"

2018-HR-ODRA-TCA-05

2018-HR-STRU-TCA-13

U okviru aktivnosti transnacionalne suradnje za sudjelovanje na aktivnosti "Impact+ Exercise for Adult Education and Vocational Education beneficiaries" koja će se održati u Budimpešti, Mađarska od 27.-.28.2.2019. odabiru se kandidati:

-za područje obrazovanja odraslih : Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, Hilarija Lozančić Benić

-za područje strukovnog obrazovanja  i osposobljavanja: Institut za turizam, Hrvoje Mataković

Navedeni kandidati, kao predstavnici svojih matičnih organizacija najbolje odgovaraju potrebama Aktivnosti uzimajući u obzir specifičnost i relevantnost Aktivnosti te poticajne sudjelovanje dionika iz institucije relevatnih za tematiku Aktivnosti sukladno navedenom u Pozivu organizatora.

 

Tekst preuzet s poveznice.

Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.


Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik