2018-05-18 16:13:47

[ZAHVALA]

Poštovani,
Unatoč proteku vremena od završetka osmog po redu međunarodnog vaterpolskog turnira TOMO TOURNAMENT 2018 koji se održao u Dubrovniku od 4. do 8. travnja 2018. godine sjećanja ne blijede i osjećam iskrenu potrebu da Vam se kao Ravnatelju škole srdačno zahvalim na pomoći u organizaciji. Uputili ste nam kao volontere prekrasnu djecu koja su zdušno, svim srcem i uz ogromnu motivaciju, nemjerljivo pomogli da cjelokupni turnir protekne na ogromno zadovoljstvo svih sudionika i, naravno, nas kao organizatora. Na ponos klubu i gradu Dubrovniku kao domaćinima.

Njihova odgovornost, ispunjavanje postavljenih zadaća, ljubaznost, srdačnost, obrazovanost, opća kultura, sposobnost komunikacije i organizacije, siguran sam da nisu samo rezultat obiteljskog odgoja, već da u svemu veliku ulogu ima odgojni i obrazovni proces Vaše škole.

Stoga Vam još jednom iskreno zahvaljujem i čestitam. Nadam se da će se naša suradnja nastaviti i u budućim godinama, iako se turnir redovito održava tijekom Uskrsnih školskih praznika, što daje dodatnu vrijednost Vašim učenicima koji slobodno vrijeme školskih praznika odluče posvetiti jednom lijepom cilju.

Uz poštovanje srdačno pozdravljam.

Srđan Gavranić,

predsjednik organizacijskog odbora.


Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik