2018-05-14 18:42:28

[DANI OTVORENIH VRATA SVEUČILIŠTA LIBERTAS]

Na Sveučilištu Libertas u sklopu dana otvrenih vrata, predavanje u prepunoj dvorani održala je Sanja Putica, saborska zastupnica i voditeljica izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe.

Prisutni srednjoškolci a među njima i učenici naše škole (3.d) i studenti imali su prigodu čuti o najvažnijim ciljevima budućeg preuzimanja predsjedanja Hrvatske Vijećem Europe. Posebno je bilo govora o mogućnostima individualnog razvoja unutra EU-a kroz različite programe. Zastupnica Putica studente je potaknula da ulažu u svoje obrazovanje ali i da preuzmu aktivnu ulogu u svakodnevnicu kroz politički angažman. Ističući prirodna bogatstva i ljepotu naše zemlje kao i činjenicu da su našu mladi među najbolje obrazovanima u Europi poslala je jasnu poruku optimizma. Nakon predavanja uslijedila su zanimljiva pitanja vezano za rad Hrvatskog sabora, demografske problematiku, prednosti i mane rada u politici. Studente i učenike je posebno razveselio poziv  zastupnice Putice u Hrvatski sabor.

Osim gđe. Putice, danas su se na Sveučilištu Libertas studentima obratili i dr.sc.Dasen Jaspirca, predstojnik zavoda za zapošljavanje Dubrovačko - neretvanske županije, prof. dr. Janice McCormick, profesorica i bivša voditeljica doktorskih studija Sveučilišta Harvard, Milan Perić, voditelj studija Hotelskog i turističkog menadžmenta i Nada Raič, Dekanica za studente Sveučilišta Libertas.

Svi zainteresirani za neki od naših programa, slobodni su posjetiti nas svakim radnim danom  od 9 do 17h u sjedištu Sveučilišta Libertas na adresi: Sv.Dominika 4 (Dominikanski samostan). Više fotografija na poveznici.

 


Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik