2018-05-08 16:47:03

30 tisuća kuna Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik

Udruga ugostitelja Dubrovnik, u utorak, 8. svibnja 2018. godine u 13 sati, predala je donaciju u vrijednosti od 30 tisuća kuna Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik. Predsjednik Udruge Ante Vlašić predao je simbolični ček čija su sredstva namijenjena promociji ugostiteljskih zanimanja i Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Na ovaj način Udruga ugostitelja Dubrovnik, koja je mlada udruga i na svojim početcima djelovanja tek treba okupiti i povezati svoje članove, krenula je s ovom inicijativom i na donatorskoj večeri usprkos tomu što je tek započela s djelovanjem i tek joj slijedi povećanje broja članova uspjela prikupiti ova sredstva, ali što je još važnije pokazali su volju i želju da se aktivno uključe u promociju ugostiteljskih zanimanja. koja su prijeko potrebna Dubrovniku i njegovoj turističkoj ponudi.

Ivica Udženija, član udruge komentirao je kako im je drago da na ovaj način sudjeluju i doniraju novce za edukaciju i što bolje uvjete školovanja mladih kadrova Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, budući je i on bio njen učenik te je odmah nakon škole dobio posao u visoko kategoriziranom hotelu u Dubrovniku, što ga je i dovelo u današnji status kao suvlasnika jednog od vodećih restorana u Dubrovniku.

Ravnatelj škole Antun Perušina zahvalio se na predanoj donaciji i napomenuo da je svaki iznos dobro došao, ali da ga najviše veseli sama namjera udruge, kao i daljnja suradnja u mnogim od planiranih događaja u kojima će biti zajedno uključene Udruga ugostitelja Dubrovnik i Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik. fotografije samog događaja pogledajte na poveznici.


Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik