preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Vijesti

N A T J E Č A J za upis u programe obrazovanja odraslih školske 2016/17. godine

Autor: Administrator , 15. 9. 2016.

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA

OBRAZOVANJE ODRASLIH

DUBROVNIK

 

R a s p i s u j e:

N A T J E Č A J

za upis u programe obrazovanja odraslih

školske 2016/17. godine

l.  Program za stjecanje srednje stručne spreme za zanimanja:

  • konobar
  • kuhar
  • slastičar
  • hotelijersko-turistički tehničar (4 god)
  • turističko-hotelijerski komercijalist  (4 god)

    2.  Program osposobljavanja za stjecanje niže stručne spreme:

  • sobarica     
  1. Program osposobljavanja za zanimanje:
  • hotelska domaćica           

  Uvjet: završena četverogodišnja ili Ugostiteljska škola.

  • barmen

Uvjet: završena srednja trogodišnja ili četverogodišnja škola, 2 godine radnog iskustva

   4.   Program specijalizacije za zanimanje:

  • konobar specijalist
  • kuhar specijalist    

       Uvjet: završena Ugostiteljska škola zanimanje konobar,  kuhar ili turističko-

            hotelijerski komercijalist, 2 godine radnog iskustva

  1. Program subspecijalizacije za zanimanje:
  • sommelier

     Uvjet: završena Ugostiteljska škola - zanimanje konobar ili turističko-hotelijerski                                                            

            komercijalist. 2 godine radnog iskustva

  • barmen     

       Uvjet: završena Ugostiteljska škola - zanimanje konobar ili turističko-hotelijerski                                                            

        komercijalist.

  • specijalist za prigotovljavanje jela pred stolom gosta

        Uvjet: završena Ugostiteljska škola zanimanje konobar,  kuhar ili turističko-

  hotelijerski komercijalist, 2 godine radnog iskustva

  1.  kuhar specijalist za priloge, variva i garniture
  2. kuhar specijalist za jela od tjestenine i riže
  3. kuhar specijalist za dalmatinsku (dubrovačku) kuhinju
  4. kuhar specijalist za topla predjela
  5. kuhar specijalist za hladna predjela

         Uvjet: završena Ugostiteljska škola - zanimanje kuhar, 2 godine radnog iskustva

Upis traje od 19. rujna do zaključno 30. rujna 2016. godine, a obavlja se svaki dan od 08,00 do 14,00 sati u prostorijama tajništva Obrazovanja odraslih, Župska 2.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefon 640-426 i mobitel 098/366-518.




IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

NOVO! U prilogu se nalazi popis udžbenika za Turističku gimnaziju, 3. i 4. razred

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAMEL

Popis udžbenika od 2014./ 2015. vrijedi i za 2016./2017. godinu

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju