preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

OBRAZOVANJE ODRASLIH - novosti

Autor: Administrator , 3. 9. 2014.

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK, OBRAZOVANJE ODRASLIH, DUBROVNIK

 

O B A V LJ A

Upis odraslih polaznika i školske djece za:

 

engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski i ruski jezik

Upis se obavlja u tajništvu Škole – Obrazovanje odraslih, Župska 2, od 09. rujna do zaključno 25. rujna 2014. i to od 08,00-14,00 sati.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefon 640-411 i na mobitel 098/366-518.

_____________________________________________________________

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK, OBRAZOVANJE ODRASLIH, DUBROVNIK

Raspisuje:

N A T J E Č A J

za upis u programe obrazovanja odraslih

školske 2014/15. godine

1. Program za stjecanje srednje stručne spreme za zanimanja:

- konobar

- kuhar

- slastičar

- hotelijersko-turistički tehničar (4 god)

- turističko-hotelijerski komercijalist (4 god)

...

2. Program osposobljavanja za stjecanje niže stručne spreme:

- sobarica

3. Program osposobljavanja za zanimanje:

- hotelska domaćica

Uvjet: završena četverogodišnja ili Ugostiteljska škola.

-barmen

Uvjet: završena srednja trogodišnja ili četverogodišnja škola, 2 godine radnog iskustva.

4. Program usavršavanja za zanimanje:

- konobar, kuhar – specijalist

Uvjet: završena Ugostiteljska škola zanimanje konobar, kuhar ili THK, 2 godine radnog iskustva.

-sommelier

Uvjet: završena Ugostiteljska škola – zanimanje konobar ili THK, 2 godine radnog iskustva.

-specijalist za prigotovljavanje jela pred stolom gosta

Uvjet: završena Ugostiteljska škola zanimanje konobar, kuhar ili THK, 2 godine radnog iskustva.

-barmen

Uvjet: završena Ugostiteljska škola zanimanje konobar ili THK.

-kuhar specijalist za priloge, variva i garniture

-kuhar specijalist za jela od tjestenine i riže

-kuhar specijalist za dalmatinsku (dubrovačku) kuhinju

-kuhar specijalist za topla predjela

-kuhar specijalist za hladna predjela

Uvjet: završena Ugostiteljska škola – zanimanje kuhar, 2 godine radnog iskustva.

 

Upis traje od 09. rujna do zaključno 25. rujna 2014. godine, a obavlja se svaki dan od 08,00 do 14,00 sati u prostorijama tajništva Škole – Obrazovanje odraslih, Župska 2.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefon 640-411 ili na mobitel 098/366-518.




OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju