preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

Što je važno za upis u srednju školu?

Autor: Administrator , 27. 6. 2014.

Učenik svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na obrascu (upisnici) dostupnom na mrežnoj stranici NISpuSŠa (www.upisi.hr), koji  je dužan dostaviti  u srednju školu  do datuma navedenoga u Kalendaru.  
 
Nakon što učenik  potvrdi svoj upis vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na obrascu (upisnici)  i  dostavi  ga  srednjoj  školi, učenik  je upisan u  I. razred  srednje škole  u školskoj  godini 2014./2015. 
 
Dodatno, kandidati koji su ostvarili pravo na upis u obrazovne programe za koje je potrebna potvrda liječnika školske medicine, liječnička svjedodžba medicine rada i/ili ugovor o naukovanju, dužni su do roka objavljenoga u Kalendaru u školu donijeti ove dokumente. Kandidati  koji  u školu ne dostave upisnicu i, ako je to potrebno, potvrdu liječnika  školske medicine, svjedodžbu medicine rada i/ili ugovor o naukovanju, gube pravo na upis i upućuju se na sljedeći upisni rok.
 
Isto tako, važno je znati da će kandidati koji su temeljem propisane dokumentacije ostvarili određeno pravo na dodatne bodove ili izravan upis, a u sustavu je označeno da imaju to pravo, tu dokumentaciju dužni donijeti srednjoj školi pri upisu. Ako se ustanovi da dokumentacija ne postoji ili nije vjerodostojna, kandidat gubi pravo na upis i upućuje se na sljedeći upisni rok.
OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju