preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

30 tisuća kuna Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik

Autor: Administrator , 8. 5. 2018.

Udruga ugostitelja Dubrovnik, u utorak, 8. svibnja 2018. godine u 13 sati, predala je donaciju u vrijednosti od 30 tisuća kuna Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik. Predsjednik Udruge Ante Vlašić predao je simbolični ček čija su sredstva namijenjena promociji ugostiteljskih zanimanja i Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Na ovaj način Udruga ugostitelja Dubrovnik, koja je mlada udruga i na svojim početcima djelovanja tek treba okupiti i povezati svoje članove, krenula je s ovom inicijativom i na donatorskoj večeri usprkos tomu što je tek započela s djelovanjem i tek joj slijedi povećanje broja članova uspjela prikupiti ova sredstva, ali što je još važnije pokazali su volju i želju da se aktivno uključe u promociju ugostiteljskih zanimanja. koja su prijeko potrebna Dubrovniku i njegovoj turističkoj ponudi.

Ivica Udženija, član udruge komentirao je kako im je drago da na ovaj način sudjeluju i doniraju novce za edukaciju i što bolje uvjete školovanja mladih kadrova Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, budući je i on bio njen učenik te je odmah nakon škole dobio posao u visoko kategoriziranom hotelu u Dubrovniku, što ga je i dovelo u današnji status kao suvlasnika jednog od vodećih restorana u Dubrovniku.

Ravnatelj škole Antun Perušina zahvalio se na predanoj donaciji i napomenuo da je svaki iznos dobro došao, ali da ga najviše veseli sama namjera udruge, kao i daljnja suradnja u mnogim od planiranih događaja u kojima će biti zajedno uključene Udruga ugostitelja Dubrovnik i Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik. fotografije samog događaja pogledajte na poveznici.
IZMJENE U RASPOREDU
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

Ukoliko u popisu udžbenika nisu navedeni udžbenici za pojedine predmete, predmetni nastavnici istih, će na prvom nastavnom satu dati potrebne informacije.

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAME

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Lipanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju