preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

STRUČNI SKUP NASTAVNIKA UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA, KUHARSTVA, SLASTIČARSTVA I PRAKTIČNE NASTAVE

Autor: Administrator , 23. 4. 2018.

U organizaciji strukovnih nastavnika TUŠ Dubrovnik organiziran je 17. travnja Stručni skup za nastavnike ugostiteljskog posluživanja, kuharstva, slastičarstva i praktične nastave. Na skupu su sudjelovali nastavnici iz nekoliko dalmatinskih županija.
Tema skupa bila je "Autohtone sorte vina Dubrovačko - neretvanske županije". Radionicu predstavljanja i kušanja vina vodio je prof. Luka Šimunović uz asistenciju učenika 4.d razreda Romana Jarka i Ivana Parila.
Sudionici su nakon organiziranog ručka u školi u hotelu Excelsior u popodnevnim satima pratili natjecanje najboljih somelijera Dalmacije, a za kraj je organizirana posjeta vrhunskim dubrovačkim restoranima Nautika i 360° te njihovim bogatim vinotekama. Galeriju slika pogledajte na poveznici.




Vijesti

STRUČNI SKUP NASTAVNIKA UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA, KUHARSTVA, SLASTIČARSTVA I PRAKTIČNE NASTAVE

Autor: Administrator , 23. 4. 2018.

U organizaciji strukovnih nastavnika TUŠ Dubrovnik organiziran je 17. travnja Stručni skup za nastavnike ugostiteljskog posluživanja, kuharstva, slastičarstva i praktične nastave. Na skupu su sudjelovali nastavnici iz nekoliko dalmatinskih županija.
Tema skupa bila je "Autohtone sorte vina Dubrovačko - neretvanske županije". Radionicu predstavljanja i kušanja vina vodio je prof. Luka Šimunović uz asistenciju učenika 4.d razreda Romana Jarka i Ivana Parila.
Sudionici su nakon organiziranog ručka u školi u hotelu Excelsior u popodnevnim satima pratili natjecanje najboljih somelijera Dalmacije, a za kraj je organizirana posjeta vrhunskim dubrovačkim restoranima Nautika i 360° te njihovim bogatim vinotekama. Galeriju slika pogledajte na poveznici.




Vijesti

STRUČNI SKUP NASTAVNIKA UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA, KUHARSTVA, SLASTIČARSTVA I PRAKTIČNE NASTAVE

Autor: Administrator , 23. 4. 2018.

U organizaciji strukovnih nastavnika TUŠ Dubrovnik organiziran je 17. travnja Stručni skup za nastavnike ugostiteljskog posluživanja, kuharstva, slastičarstva i praktične nastave. Na skupu su sudjelovali nastavnici iz nekoliko dalmatinskih županija.
Tema skupa bila je "Autohtone sorte vina Dubrovačko - neretvanske županije". Radionicu predstavljanja i kušanja vina vodio je prof. Luka Šimunović uz asistenciju učenika 4.d razreda Romana Jarka i Ivana Parila.
Sudionici su nakon organiziranog ručka u školi u hotelu Excelsior u popodnevnim satima pratili natjecanje najboljih somelijera Dalmacije, a za kraj je organizirana posjeta vrhunskim dubrovačkim restoranima Nautika i 360° te njihovim bogatim vinotekama. Galeriju slika pogledajte na poveznici.




IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

Ukoliko u popisu udžbenika nisu navedeni udžbenici za pojedine predmete, predmetni nastavnici istih, će na prvom nastavnom satu dati potrebne informacije.

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAME

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju