preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

Mediteranski sajam zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Autor: Administrator , 28. 3. 2018.

Učenici 1. i 2.e razreda-slastičari i 3.h razred u pratnji prof. Pera Radulovića i Ljiljane Prce su u subotu, 24.3.2018. bili u obilasku hotela Valamar Lacroma i hotela Tirene gdje je bio sajam. Učenici su posjetili štandove domaćih proizvoda a posebno su se zadržali na štandovima gdje su slastice.
Na štandu od Curakina, gospođa s Korčule prezentirala im je sve njihove tradicionalne slastice koje su nudili a mogli su ih kušati. Vrlo zanimljiv detalj je da su učenici nazočili pripremi Poljičkog soparnika te ga i kušali. Tradicionalni slavonski kolači bili su nezaobilazni.


Priloženi dokumenti:
2.jpg (139.72 KB)
3.jpg (162.28 KB)
4.jpg (132.34 KB)
5.jpg (143.06 KB)
6.jpg (164.15 KB)


Vijesti

Mediteranski sajam zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Autor: Administrator , 28. 3. 2018.

Učenici 1. i 2.e razreda-slastičari i 3.h razred u pratnji prof. Pera Radulovića i Ljiljane Prce su u subotu, 24.3.2018. bili u obilasku hotela Valamar Lacroma i hotela Tirene gdje je bio sajam. Učenici su posjetili štandove domaćih proizvoda a posebno su se zadržali na štandovima gdje su slastice.
Na štandu od Curakina, gospođa s Korčule prezentirala im je sve njihove tradicionalne slastice koje su nudili a mogli su ih kušati. Vrlo zanimljiv detalj je da su učenici nazočili pripremi Poljičkog soparnika te ga i kušali. Tradicionalni slavonski kolači bili su nezaobilazni.


Priloženi dokumenti:
2.jpg (139.72 KB)
3.jpg (162.28 KB)
4.jpg (132.34 KB)
5.jpg (143.06 KB)
6.jpg (164.15 KB)


Vijesti

Mediteranski sajam zdrave prehrane ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Autor: Administrator , 28. 3. 2018.

Učenici 1. i 2.e razreda-slastičari i 3.h razred u pratnji prof. Pera Radulovića i Ljiljane Prce su u subotu, 24.3.2018. bili u obilasku hotela Valamar Lacroma i hotela Tirene gdje je bio sajam. Učenici su posjetili štandove domaćih proizvoda a posebno su se zadržali na štandovima gdje su slastice.
Na štandu od Curakina, gospođa s Korčule prezentirala im je sve njihove tradicionalne slastice koje su nudili a mogli su ih kušati. Vrlo zanimljiv detalj je da su učenici nazočili pripremi Poljičkog soparnika te ga i kušali. Tradicionalni slavonski kolači bili su nezaobilazni.


Priloženi dokumenti:
2.jpg (139.72 KB)
3.jpg (162.28 KB)
4.jpg (132.34 KB)
5.jpg (143.06 KB)
6.jpg (164.15 KB)


IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

Ukoliko u popisu udžbenika nisu navedeni udžbenici za pojedine predmete, predmetni nastavnici istih, će na prvom nastavnom satu dati potrebne informacije.

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAME

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju