preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

Grand Gourmet 2017.

Autor: Administrator , 8. 11. 2017.

Gand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko natjecanje konobar-kuhar.

Treće izdanje festivala Grand Gourmet započelo je 7.11. u hotelu Meteor koji će tako do petka 10. studenog biti jedan od centara gastro scene Dalmacije i Hrvatske, pa možda i šire. U Makarsku je, naime, doputovalo preko stotinu natjecatelja iz Hrvatske i još sedam zemalja regije, koji će se u iduća tri dana natjecati u brojnim individualnim i timskim kategorijama. Posebno treba naglasiti da su naše učenice sudionice ovog događaja ovaj put osvojile  4.mjesto-Matea Mlinarić, 2.e, Antoneta Mihaica i Klara Ljubenko 4.d. Ovaj odlazak u Makarsku je i svrsishodno nagradno putovanje učenicima koji radili na dubrovačkoj trpezi ove godine.  Učenici naše škole  uz poticaj TZ i Grada organizirali su osmu po redu dubrovačku trpezu gdje su se tim događajem ponajprije zahvalili građanima grada Dubrovnika na strpljenu i toleranciji koju su pružili tijekom sezone;  ugostiteljski objekti su prezentirali svoju ponudu i treća hvalevrijedna svrha ovog događaja je doniranje skupljenog novca Udruzi slijepih Dubrovačko-neretvanske županije za obuku pasa vodiča.


Priloženi dokumenti:
p1.jpg (224.10 KB)
p2.jpg (173.56 KB)
p3.jpg (188.98 KB)
p6.jpg (246.42 KB)
p7.jpg (239.69 KB)


Vijesti

Grand Gourmet 2017.

Autor: Administrator , 8. 11. 2017.

Gand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko natjecanje konobar-kuhar.

Treće izdanje festivala Grand Gourmet započelo je 7.11. u hotelu Meteor koji će tako do petka 10. studenog biti jedan od centara gastro scene Dalmacije i Hrvatske, pa možda i šire. U Makarsku je, naime, doputovalo preko stotinu natjecatelja iz Hrvatske i još sedam zemalja regije, koji će se u iduća tri dana natjecati u brojnim individualnim i timskim kategorijama. Posebno treba naglasiti da su naše učenice sudionice ovog događaja ovaj put osvojile  4.mjesto-Matea Mlinarić, 2.e, Antoneta Mihaica i Klara Ljubenko 4.d. Ovaj odlazak u Makarsku je i svrsishodno nagradno putovanje učenicima koji radili na dubrovačkoj trpezi ove godine.  Učenici naše škole  uz poticaj TZ i Grada organizirali su osmu po redu dubrovačku trpezu gdje su se tim događajem ponajprije zahvalili građanima grada Dubrovnika na strpljenu i toleranciji koju su pružili tijekom sezone;  ugostiteljski objekti su prezentirali svoju ponudu i treća hvalevrijedna svrha ovog događaja je doniranje skupljenog novca Udruzi slijepih Dubrovačko-neretvanske županije za obuku pasa vodiča.


Priloženi dokumenti:
p1.jpg (224.10 KB)
p2.jpg (173.56 KB)
p3.jpg (188.98 KB)
p6.jpg (246.42 KB)
p7.jpg (239.69 KB)


Vijesti

Grand Gourmet 2017.

Autor: Administrator , 8. 11. 2017.

Gand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko natjecanje konobar-kuhar.

Treće izdanje festivala Grand Gourmet započelo je 7.11. u hotelu Meteor koji će tako do petka 10. studenog biti jedan od centara gastro scene Dalmacije i Hrvatske, pa možda i šire. U Makarsku je, naime, doputovalo preko stotinu natjecatelja iz Hrvatske i još sedam zemalja regije, koji će se u iduća tri dana natjecati u brojnim individualnim i timskim kategorijama. Posebno treba naglasiti da su naše učenice sudionice ovog događaja ovaj put osvojile  4.mjesto-Matea Mlinarić, 2.e, Antoneta Mihaica i Klara Ljubenko 4.d. Ovaj odlazak u Makarsku je i svrsishodno nagradno putovanje učenicima koji radili na dubrovačkoj trpezi ove godine.  Učenici naše škole  uz poticaj TZ i Grada organizirali su osmu po redu dubrovačku trpezu gdje su se tim događajem ponajprije zahvalili građanima grada Dubrovnika na strpljenu i toleranciji koju su pružili tijekom sezone;  ugostiteljski objekti su prezentirali svoju ponudu i treća hvalevrijedna svrha ovog događaja je doniranje skupljenog novca Udruzi slijepih Dubrovačko-neretvanske županije za obuku pasa vodiča.


Priloženi dokumenti:
p1.jpg (224.10 KB)
p2.jpg (173.56 KB)
p3.jpg (188.98 KB)
p6.jpg (246.42 KB)
p7.jpg (239.69 KB)


IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

Ukoliko u popisu udžbenika nisu navedeni udžbenici za pojedine predmete, predmetni nastavnici istih, će na prvom nastavnom satu dati potrebne informacije.

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAME

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju