preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

UPUTE ZA PREDAJU ZAVRŠNOG RADA

Autor: Administrator , 20. 5. 2020.

UPUTE ZA PREDAJU ZAVRŠNOG RADA U ADMINISTRACIJI  TURISTIČKE I UGOSTITELJSKE ŠKOLE DUBROVNIK

 

Svi učenici koji pristupaju Školi moraju se pridržavati sljedećih uputa:

  1. DOLAZAK U ŠKOLU – Učenici se upozoravaju da prije dolaska u školu obavezno izmjere tjelesnu temperaturu. Prije ulaska u školu učenici moraju predočiti osobnu iskaznicu i potpisati Izjavu pristupnika u kojoj navodi osobne podatke, svrhu ulaska u školu I potvrđuje da nema respiratorne poteškoće ili izrečenu mjeru samoizolacije. Izjava se potpisuje prilikom svakog ulaska u školu prije pristupanja prvoj aktivnosti. Nakon toga učenik će od zadužene osobe dobiti informaciju o točnom mjestu održavanja aktivnosti.

 

  1. EPIDEMIOLOŠKE MJERE:
  • Obavezno korištenje dezinficijensa prije ulaska u školu.
  • Preporučljivo je nositi maske i rukavice, ali nije obavezno.
  • Potrebno je održavati distancu od 2 metra razmaka između učenika i djelatnika.
  • Kod održavanja aktivnosti u prostoriji nije dopušteno zadržavanje više od 10 učenika i nastavnika.
  • Nije dopušteno grupiranje i zadržavanje većeg broja učenika i djelatnika na hodnicima, zajedničkim prostorijama i ispred škole.
  • Učenici moraju poštivati unaprijed dobiveni termin dolaska te napustiti školu žurno nakon završene aktivnosti.

 

Nakon što mentori odobre finalnu verziju završnog rada, učenici ga trebaju predati u administraciju Škole od 1. do 3. lipnja 2020. Detaljan raspored i vrijeme predaje po razredima bit će objavljen na stranici Škole. Učenike se moli da se pridržavaju predviđenog vremena predaje završnog rada. Nadalje, u ured administratorice može ući samo jedna osoba te treba napustiti prostorije Škole odmah nakon završene aktivnosti.

Termini obrana završnog rada bit će između 15. i 26. lipnja 2020. Detaljan raspored bit će objavljen naknadno.

 

 

NAPOMENA:

Zabranjen je pristup osobama sa simptomima akutne respiratorne bolesti ili im je izrečena mjera samoizolacije. Obavješćivanje liječnika - Kandidat koji u razdoblju u kojem ima obranu završnog rada ili popravne ispite razvije gore opisane respiratorne simptome dužan je o tome telefonom obavijestiti liječnika obiteljske medicine i školskog liječnika (obavještavanje epidemiološke službe slijedi prema indikaciji). Obavijest razrednika - Učenik je o navedenom zdravstvenom stanju dužan telefonom ili elektroničkim putem što ranije obavijestiti razrednika u školi, a najmanje jedan dan prije termina završnog ispita/obrane završnog rada.
OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju