preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA

Autor: Administrator , 14. 4. 2020.

Poštovani roditelji i učenici,

s obzirom na izvanrednu situaciju, već četiri tjedna prakticiramo nastavu na daljinu. To je izazov kako za učenike i nastavnike, tako i za roditelje. Stoga je važno da svi imaju razumijevanja jedni za druge. Svima nam je na prvom mjestu dobrobit samih učenika koje kvalitetnim povratnim informacijama treba poticati na učenje.

Molimo roditelje da redovito provjeravaju bilješke predmetnih nastavnika u e-dnevniku kako bi imali uvid u rad i napredovanje učenika. Također, želimo još jednom naglasiti kako je nužno redovita komunikacija nastavnika i roditelja. Kako bismo mogli pravodobno reagirati na moguće poteškoće (pravdanje izostanaka, problemi s internetskom vezom, problemi s tehnologijom i sl.), molimo roditelje da obavijeste razrednike ili stručnu službu. Još jednom podsjećamo da je i u ovim okolnostima na snazi Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera.

U tom duhu, molimo roditelje za strpljenje i suradnju.

Vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastave na daljinu počinje 14. travnja 2020. godine. O svim elementima i kriterijima vrednovanja, kao i o vremeniku provjera učenici će biti pravovremeno obaviješteni od strane predmetnih nastavnika.

Sve detaljne upute o vrednovanju i ocjenjivanju tijekom nastave na daljinu možete pronaći na navedenoj poveznici: https://mzo.gov.hr/
OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju