preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Obavijesti
Vijesti

OBAVIJEST ZA NASTAVU NA DALJINU

Autor: Administrator , 16. 3. 2020.

Poštovani učenici i roditelji,

tijekom ponedjeljka i utorka 16. i 17. ožujka 2020. planiramo uspostaviti i testirati sustav za nastavu na daljinu. Od srijede 18. ožujka 2020. kreće nastava na daljinu. Platforma koja će se koristiti za nastavu na daljinu je Edmodo.

Nastavnici su povezani kroz virtualnu zbornicu a učenici kroz virtualne učionice.

Popis virtualnih učionica s linkovima će biti na mrežnoj stranici Škole, a pristupanje svojoj virtualnoj učionici moguć je klikom na link i unošenjem identifikacijskih podataka.

Za platformu Edmodo moguće je skinuti i aplikaciju za mobitel.

Ukoliko bude problema u pristupanju virtualnim razredima učenici se trebaju obratiti svojim razrednicima službenim emailom ili na način koji je sa razrednikom dogovoren.

Sadržaji za pojedini predmet bit će objavljivani prema rasporedu za taj dan od 8 – 12 sati, a učenici su ih dužni pogledati i označiti klikom na „like“ do 17h, u protivnom će se smatrati kao da je učenik „izostao“ s nastave što će roditelji trebati pravdati. Svi „izostanci“ bilježit će se u e-dnevnik.

Tijekom nadolazeća dva tjedna neće biti vrednovanja ishoda učenja no može se provoditi vrednovanje za učenje i vrednovanje kao učenje.

Još jednom napominjemo na uljudnu komunikaciju i poštivanje pravila unutar virtualne učionice.

Sportska televizija će emitirati nastavne sadržaje za srednje škole od 8 – 14 sati prema rasporedu koji će se objavljivati na stranicama MZO-a, Škole za život i stranicama Carneta-a od 16. ožujka. 2020.

Stručna praksa u hotelima odgađa se do daljnjega.
OGLASNA PLOČA
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Za razrednike
OBRASCI

 

 
www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
 
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju