preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
Vijesti

[DANI OTVORENIH VRATA SVEUČILIŠTA LIBERTAS]

Autor: Administrator , 14. 5. 2018.

Na Sveučilištu Libertas u sklopu dana otvrenih vrata, predavanje u prepunoj dvorani održala je Sanja Putica, saborska zastupnica i voditeljica izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe.

Prisutni srednjoškolci a među njima i učenici naše škole (3.d) i studenti imali su prigodu čuti o najvažnijim ciljevima budućeg preuzimanja predsjedanja Hrvatske Vijećem Europe. Posebno je bilo govora o mogućnostima individualnog razvoja unutra EU-a kroz različite programe. Zastupnica Putica studente je potaknula da ulažu u svoje obrazovanje ali i da preuzmu aktivnu ulogu u svakodnevnicu kroz politički angažman. Ističući prirodna bogatstva i ljepotu naše zemlje kao i činjenicu da su našu mladi među najbolje obrazovanima u Europi poslala je jasnu poruku optimizma. Nakon predavanja uslijedila su zanimljiva pitanja vezano za rad Hrvatskog sabora, demografske problematiku, prednosti i mane rada u politici. Studente i učenike je posebno razveselio poziv  zastupnice Putice u Hrvatski sabor.

Osim gđe. Putice, danas su se na Sveučilištu Libertas studentima obratili i dr.sc.Dasen Jaspirca, predstojnik zavoda za zapošljavanje Dubrovačko - neretvanske županije, prof. dr. Janice McCormick, profesorica i bivša voditeljica doktorskih studija Sveučilišta Harvard, Milan Perić, voditelj studija Hotelskog i turističkog menadžmenta i Nada Raič, Dekanica za studente Sveučilišta Libertas.

Svi zainteresirani za neki od naših programa, slobodni su posjetiti nas svakim radnim danom  od 9 do 17h u sjedištu Sveučilišta Libertas na adresi: Sv.Dominika 4 (Dominikanski samostan). Više fotografija na poveznici.

 




Popis udžbenika

Popis udžbenika  za školsku godinu 2019./2020. nalazi se na poveznici UDŽBENICI

IZMJENE U RASPOREDU
Natječaji za radna mjesta
OBILJEŽAVANJE
Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju