preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > Naslovnica
vijesti

ZAPISNIK POVJERENSTVA S OTVARANJA PRISTIGLIH PONUDA ZA POZIV BROJ 8

Autor: Administrator , 22. 1. 2018. 21:21

Temeljem poziva broj 8 za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave u Grčku, KLASA: 112-02/17-01/41, UR. BROJ: 2117/1-45-01-17-1, objavljenog na web stranici škole 13. prosinca 2017. pristigle su po dvije ponude sljedećih dviju putničkih agencija:

1. Platanus

2. F-tours

Povjerenstvo je 19. siječnja 2018. otvorilo i pročitalo sve ponude te prihvatilo ponude agencije Platanus. Druge dvije ponude agencije F-toursa nisu prihvaćene jer prema Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole nisu zadovoljile tražene uvjete.

Prihvaćene ponude agencije Platanus prezentirati će se roditeljima na roditeljskom sastanku. Predviđeno vrijeme održavanja roditeljskog sastanka je u srijedu, 24. siječnja 2018. godine u 17:00 sati za 3.c i 3.d razred, a u 18:00 za 3. a i 3. b razred.

Predstavnika odabrane agencije molimo da se odazove ovom pozivu te roditeljima i nastavnicima prezentira svoje ponude.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su poslali svoje ponude po javnom pozivu.

 

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 18. 1. 2018. 09:22

U srijedu 24. siječnja 2018. u 12:30 sati u prostorijama  kabineta za posluživanje održati će se obrana maturalnih radova za učenike prošlogodišnjih razreda.

Komisija: Ljiljana Prce, Luka Šimunović i Milan Perić.

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 18. 1. 2018. 12:54

U utorak 23. siječnja 2018. u 10:00 sati u prostorijama gornjeg kabineta kuharstva održati će se obrana maturalnih radova za učenike prošlogodišnjeg 4.d razrednog odjeljenja.

Komisija: Leo Ljubičić, Tonći Vuleša i Maro Prizmić.

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 17. 1. 2018. 15:33

U utorak 23. siječnja 2018. u 9:00 sati u prostorijama gornjeg kabineta kuharstva održati će se obrana maturalnih radova za učenike prošlogodišnjeg 3.G i 3.H razrednog odjeljenja.

Komisija: Leo Ljubičić, Tonći Vuleša i Maro Prizmić.

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Amela Obad, 16. 1. 2018. 12:19

Zimski rok za obranu završnoga rada iz kuharstva za učenike 3. f razreda, završnog razreda školske 2016./2017. godine, biti će održan 30. siječnja 2018. s početkom u 8:30 u novom kabinetu kuharstva.

 [više]

POSJET CERNU

Autor: Administrator , 12. 1. 2018. 10:32

Naše profesorice, Tanja Vukas i Olivera Đorđević, su u organizaciji Udruge za promicanje prirodnih znanosti Dubrovnik bile na studijsko - znanstvenom putovanju u Švicarskoj. Zajedno s dvadesetak učenika, polaznika prve generacije programa za nadarene učenike, i kolegama Ivonom Milić Beran, Marlenom Čukteraš i Alanom Brkovićem su u razdoblju od 13. do 17. prosinca 2017.godine posjetile vodeći europski znanstveno-istraživački institut CERN u Genevi (https://home.cern/) i Institut za nanotehnologiju u Lausannei (https://www.epfl.ch/). Donosimo vam par slika s vrlo zanimljivog putovanja.

 [više]

Slow Food u našoj školi

Autor: Administrator , 13. 12. 2017. 08:12

Predstavljanjem europskog projekta Slow Food Središnja Europa: kultura, baština, hrana i identitet, koje je održano u ponedjeljak 11. prosinca u prostorijama naše škole započela je suradnja naše škole s najvećim svjetskim pokretom za zaštitu uzgojne bioraznolikosti i tradicijske poljoprivrede. Više o tome na: http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=57863#.WjDRvDceO00

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 5. 12. 2017. 09:55

Sukladno Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude Turističke i ugostiteljske škole na sastanku održanom 17.11. u 13.30 sati donijelo je odluku o izboru ponude za terensku nastavu u Zagreb po javnom pozivu  br. 5 koja se prezentirala roditeljima na roditeljskim sastacima.

Ponuda:

  1. Platanus d.o.o., Dubrovnik

Nakon otvaranja i čitanja ponude, ponuda je prihvaćena.

Tako objavljujemo kako je time izabran ponuđač Platanus, Dubrovnik.

U Dubrovniku, 5.prosinca 2017.

 [više]

DA SE NE ZABORAVI!!! Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 4. 12. 2017. 15:47

Već tradicionalno povodom obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja, ovog jutra u našoj školi  održan je sat povijesti. Učenicima 4.d pridružili su se još učenici prvih razreda, kojima je satnik Božo Burić ispričao kako je počeo Domovinski rat na našem području, posebno se osvrnuvši na 6. prosinca kada je Dubrovnik pretrpio najveći napad u svojoj dugoj povijesti.

 [više]

Obavijest

Autor: Administrator , 30. 11. 2017. 12:19

Sukladno Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude Turističke i ugostiteljske škole na sastanku održanom 27.11. u 18 sati donijelo je odluku o izboru ponuda za izlet u Split po javnom pozivu  br. 6 koja se prezentirala roditeljima na roditeljskom sastanku. 

 [više]

Akcija branja maslina

Autor: Administrator , 26. 11. 2017. 08:22

Jučer je,u subotu, 25.11.školsko dvorište opet bilo ispunjeno smijehom, radom i učenjem unatoč tome što je vikend. Naime, naši učenici i nastavnici brali su masline koje krase naše dvorište nakon čega su odvezene na preradu. Ovo će biti naše prvo proizvedeno maslinovo ulje te još jedan primjer kako su se znanje iz kuharstva i matematike vrlo korisno primijenili a sve je dobro prošlo uz obilje Božjeg blagoslova. Hvala na pomoći nastavnicima kuharstva Mariji Bazdan i Peru Raduloviću, Ivici Vlahoviću, prof.matematike i našoj časnoj s.Marti Škorić na nepresušnom izvoru humora te našim vrijednim učenicama. Bravo !!!

 

 [više]

SUDIONICIMA DUBROVAČKE TRPEZE URUČENE ZAHVALNICE

Autor: Administrator , 10. 11. 2017. 11:22

 

SUDIONICIMA DUBROVAČKE TRPEZE URUČENE ZAHVALNICE

 

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uručio je danas zahvalnice sudionicima humanitarne gastronomske manifestacije „Dubrovačka trpeza 2017.“

Prigodno druženje sa sudionicima Trpeze – hotelijerima, ugostiteljima, slastičarima, vinarima i drugima priređeno je u restoranu Mimoza, a ispred organizatora nazočili su mu i privremeni pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić i direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Prilikom svog obraćanja i zahvale nazočnima gradonačelnik Franović je iskoristio ovu priliku te se zahvalio svima na uspješnoj turističkoj sezoni s posebnim naglaskom na žurne i komunalne službe. Ponovio je da Grad Dubrovnik želi i treba biti partner svim dionicima u turizmu kako bi zajedno doprinosili stvaranju kvalitetnijeg turističkom brendu Dubrovnika. „Krajnji cilj cijele priče jest mjera; u poslovanju, u broju stolova, u satnicama kako bismo svi bili zadovoljni,“ kazao je gradonačelnik.

Tijekom ovogodišnjeg desetog izdanja Dubrovačke trpeze, a koja se već četvrtu godina održala u sklopu Good Food Festivala, prikupljen je iznos od 65.203,00 kuna koja će biti uplaćena Udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet – Klubu korisnika Dubrovnik i Udruzi za savjetovanje, edukaciju i pomoć roditeljima djece s posebnim potrebama "Poseban prijatelj Dubrovnik i to jednakim iznosima od po 32.600 kuna.

Tekst preuzet: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1894508663899150&id=236048013078565

 

 [više]

Stipendiranje učenika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 13. 10. 2017. 14:41

Dragi učenici, postanite i vi dio tima hotela Valamar. Više informacija o stipendiranju pogledajte u privitku.

 [više]

PROMOCIJA NASTAVNIKA U ZVANJE MENTOR

Autor: Administrator , 10. 11. 2017. 11:53

Gospar Ivo Tunjić viši savjetnik iz Agencije za strukovno obrazovnaje i odgoj, u srijedu, 8.11. nazočio je praktičnom radu naših nastavnika koja je dio procedure promocije u zvanje mentor. Ovim putem čestitamo našim kolegama Ljiljani Prce, Mariji Bazdan i Luki Šimunoviću koji su napredovali u zvanje mentora. Bravo!!!

 

 [više]

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pokreće e-bilten za obrazovne djelatnike

Autor: Administrator , 7. 11. 2017. 12:46

Drage kolegice i kolege,

Iznimno mi je drago što vam se po prvi puta, u ovom kratkom pismu, mogu obratiti u novoj formi direktne komunikacije putem novog newslettera Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Moderniji načini komunikacije u današnjem svijetu poluinformacija, nepoznatih izvora i priljeva lažnih vijesti danas je nužnost. 

Osim činjenice da, kao nositelji najveće i najvažnije reforme našeg društva, morate raspolagati preciznim i jasnim informacijama o javnim politikama mog tima, smatram važnim da Ministarstvo otvori kanale za dvosmjernu komunikaciju kako bismo mogli dobiti što više povratnih informacija s terena iz čitave Hrvatske.

Upravo zato smo otvorili posebnu mail adresu za Vaše povratne informacije - bile one kritike, pohvale ili pak ideje, zato nam pišite na: skole@mzo.hr.

Što se tiče najvažnijeg reformskog poteza, kurikularne reforme, sa zadovoljstvom Vas mogu obavijestiti da je prijedlog Zakona o odgoju i obrazovanju od prije nekoliko dana stavljen u javnu raspravu, zato Vas pozivam da nam se i tom važnom prigodom javite s povratnim informacijama.

Moji prioriteti u sektoru odgoja i obrazovanja dobro su poznati, no dopustite da vam ih još jednom navedem:

  • Pilot projekt kurikularne reforme u školama od školske godine 2018./19.
  • Uvođenje obvezne informatike u 5. i 6. razrede osnovne škola.
  • Poticanje motiviranih obrazovnih djelatnika i vraćanje izgubljenog ugleda učiteljima

Veseli me Vaša pozitivna energija i poticajne reakcije koje prate moj rad u Ministarstvu Budućnosti, kako ga volimo nazivati, i sigurna sam da ste svjesni kako samo zajedno možemo graditi školu za život!                        
                                                       
Vaša ministrica,
Blaženka Divjak

 [više]

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje

Autor: Administrator , 26. 10. 2017. 12:15

Naša škola je i ove godine nastavila tradiciju obilježavanja Dana kruha. Na poziv vjeroučiteljice,  časne sestre Marte Škorić i prof. prehrane i poznavanja robe Maje Batinović  organizirale su hvalevrijednu inicijativu kojima se priključio i prof. Luka Šimunović. Na prigodnoj trpezi izložili su se razni tradicionalni proizvodi pripremljeni od brašna koje su priredile vrijedne ruke majki i baka. Učenici su imali prigodu kroz obje smjene kušati proizvode i novčani prilog skupljen tijekom degustacije slastica i krušnih proizvoda  uplatit će se u dobrotvorne svrhe udruzi Kolajna ljubavi.

Smisao je zahvala Bogu na životu, na plodovima zemlje i hrani koju nam daje svaki dan. Kruh predstavlja izvor životne i duhovne snage, te da je dug proces nastanka kruha od sjetve, žetve do konačnog proizvoda na stolu. Svaki dan trebamo biti zahvalni onima koji nam to omogućuju. Uživajte u fotografijama koje će vam dočarati bar dio atmosfere, a mirise i okuse zamislite sami…Više fotografija na: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=380538552378193&id=295872270844822

 [više]

Četvrti sastanak Erasmus+ projekta Unity in Diversity u Češkoj

Autor: Administrator , 26. 10. 2017. 09:41

Časlav, gradić u Češkoj bio je domaćin 4. projektnog sastanka Unity in Diversity gdje je sudjelovalo 18 predstavnika osam europskih i turskih institucija gdje su razgovarali o tome što je učinjeno i što je  potrebno učiniti vezano za  projekt "Jezične vještine i interkulturalna pitanja u ugostiteljstvu: jedinstvo u različitosti na tržištu EU".
Sudionici sastanka ocijenili su rezultate projekta koji je sada u drugoj polovici svog razdoblja. Već smo završili tečajeve A2 / B1 i B2 / C1, uključujući module koji predstavljaju kulturu i zemlje projektnih partnera. Ovi tečajevi pilotiraju se već od rujna ove godine tako da povratne informacije od studenata, nastavnika i odraslih polaznika iz industrije mogu nam dati savjete za njihovo poboljšanje. Obradu povratnih upitnika predstavila nam je prof. Ineta Luka sa Sveučilišta Turiba.

Zatim je Hilarija Lozančić Benić iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik ocijenila rad na A1 tečaju. Iz njezina izvješća vidjeli smo da su sva četiri modula ispunjeni vježbama, videozapisima i igrama prema planu projekta. Ipak, neke se vježbe trebaju doraditi i izmijeniti do prosinca, a svaki projektni partner dobio je detaljne upute o tome što učiniti.

Posljednja točka programa sastanka bila je organizacija multiplikacijskih događaja- sastanci učitelja strukovnog obrazovanja iz zemlje i inozemstva.

Osim toga, dogovoren je termin za završnu konferenciju u Dubrovniku od 4.do 6.lipnja 2018.gdje ćemo završiti dvogodišnju uspješnu suradnju na ovom projektu. Više informacija o samom projektu i njegovoj realizaciji pogledajte na poveznici: https://www.facebook.com/Unity-in-Diversity-project-310124246034898/

 

 [više]

Dubrovački srednjoškolci hrabriji, oštriji i kritičniji od "običnih" vijećnika

Autor: Administrator , 25. 10. 2017. 06:33

U ponedjeljak, 23.10. je u gradskoj vijećnici održana simulacija Gradskog vijeća u sklopu projekta DUMAS. Vijećnici su bili dubrovački srednjoškolci. Učenici su se podijelili u tri stranke i pokazali visoku razinu profesionalnosti tijekom rasprava, razgovarajući i prepoznavajući probleme našeg Grada.

Naši učenici su dobili samo pohvale nakon simulacije, o čemu se možete uvjeriti i u ovom prilogu:

 [više]

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik volontirali na Lokrumu

Autor: Administrator , 24. 10. 2017. 09:57

 
Uobičajeno za listopad, Sportska školica Dubrovnik, održala je igre za polaznike školskog uzrasta (učenike i učenice prvih i drugih razreda osnovnih škola) na Lokrumu.
Uz natjecanje u sportskim igrama i igrama spretnosti, te traženje skrivenog blaga, koje su osmislili njihovi treneri, izrađivali su figure od papira s Brankom Mandićem, svirali i pjevali sa Srđanom Obadom, te s pažnjom slušali bajku koju im je ispripovijedala Vanja Balent.
Trenerima su u provedbi igara pomogli kao volonteri učenici prvih razreda Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.  Sve pohvale za trud!!!
Kako su uživali pogledajte na poveznici službene Facebook stranice naše škole:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=379866425778739&id=295872270844822 
 [više]

Dubrovačka trpeza 2017.

Autor: Administrator , 22. 10. 2017. 20:33

U završnici ovogodišnjeg Good Food Festivala, danas na Stradunu održana je Dubrovačka trpeza, tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera. Na velikoj trpezi na Stradunu, predstavili su se dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari i ugostitelji, konavoski i pelješki vinari te učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik sa svojim mentorima gdje su nam pokazali svoja  kulinarska umijeća izloživši brojne specijalitete.

Više fotografija na službenoj Facebook stranici škole:

https://www.facebook.com/295872270844822/photos/pcb.379264312505617/379264049172310/?type=3&theater

 [više]

Proslava 27.obljetnice mature

Autor: Administrator , 16. 10. 2017. 17:34

Generacija maturanata 1989./90.danas je posjetila našu školu. Nakon što je obavljena prozivka u njihovom razredu, sjetili su se svih zgoda i nezgoda tijekom svoga školovanja. Minutom šutnje odali su počast nedavno preminulom razredniku Milanu Medvidoviću i svim preminulim kolegama i profesorima. Obišli su školu te položili  cvijeće na grob a nakon toga su pošli na zajednički ručak s ravnateljem na plažu Banje.

 

 [više]

Radionica Kritičkog čitanja

Autor: Administrator , 11. 12. 2017. 13:29

U suradnji s Booksom, u okviru 13. Booksine Revije malih književnosti, u našoj školi  6. i 7. 12. 2017. organizirana je dvodnevna radionica Kritičkog čitanja. U radionici je sudjelovalo 16 učenika od 1. do 4. razreda. Radionicu je vodio glavni urednik portala booksa.hr Luka Ostojić. Učenici su radili na netom prevedenim tekstovima suvremenih arapskih književnika na hrvatski jezik: Maan Abu Taleb: Nismo bili gladni (novela), Khaled Khalifa: Smrt je težak posao (ulomak iz romana) i Asmaa Azaizeh: Nemojte mi vjerovati kad vam pričam o ratu i Izvanredne vijesti (pjesme). U četvrtak navečer u Gradskoj knjižnici na predstavljanju Antologije suvremene književnosti Levanta pod naslovom Tvoj bol je lakši kad o njemu drugi pričaju učenici su se susreli s književnicima na čijim su tekstovima radili. Jedinstven je doživljaj bio slušati književnike koji su ulomke iz svojih djela čitali na arapskom uz istovremenu projekciju prijevoda na hrvatski te s njima razgovarali.

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 11. 12. 2017. 11:54

Sukladno Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude Turističke i ugostiteljske škole na sastanku održanom 8. prosinca 2017. u 14:00 sati donijelo je odluku o izboru ponuda za izlet u Portugal po javnom pozivu broj 7, a koje će se prezentirati roditeljima na roditeljskom sastanku.

Izabrane su ponude sljedećih agencija:

1. F-TOURS, Split

2. PLATANUS, Dubrovnik

Predviđeno vrijeme održavanja roditeljskih sastanaka je utorak, 12. prosinca 2017. godine u 17:30 sati za 3. b i 3. c razred, a u 18:30 za 3.a i 3. d razred.

Predstavnike odabranih agencija molimo da se odazovu ovom pozivu te roditeljima i nastavnicima prezentiraju svoje ponude. Predviđeno vrijeme trajanja prezentacije je najduže 10 minuta.

Zahvaljujemo svim sudionicima koji su poslali svoje ponude po javnom pozivu. 

 [više]

Grand Gourmet 2017. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Administrator , 8. 11. 2017. 11:12

Gand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmena, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko natjecanje konobar-kuhar.

Treće izdanje festivala Grand Gourmet započelo je 7.11. u hotelu Meteor koji će tako do petka 10. studenog biti jedan od centara gastro scene Dalmacije i Hrvatske, pa možda i šire. U Makarsku je, naime, doputovalo preko stotinu natjecatelja iz Hrvatske i još sedam zemalja regije, koji će se u iduća tri dana natjecati u brojnim individualnim i timskim kategorijama. Posebno treba naglasiti da su naše učenice sudionice ovog događaja ovaj put osvojile  4.mjesto-Matea Mlinarić, 2.e, Antoneta Mihaica i Klara Ljubenko 4.d. Ovaj odlazak u Makarsku je i svrsishodno nagradno putovanje učenicima koji radili na dubrovačkoj trpezi ove godine.  Učenici naše škole  uz poticaj TZ i Grada organizirali su osmu po redu dubrovačku trpezu gdje su se tim događajem ponajprije zahvalili građanima grada Dubrovnika na strpljenu i toleranciji koju su pružili tijekom sezone;  ugostiteljski objekti su prezentirali svoju ponudu i treća hvalevrijedna svrha ovog događaja je doniranje skupljenog novca Udruzi slijepih Dubrovačko-neretvanske županije za obuku pasa vodiča.

 [više]

VELIKO PRIZNANJE PETRI BRAJKOVIĆ

Autor: Administrator , 12. 10. 2017. 13:45

Još jedan izuzetan uspjeh bivših učenika TUŠ Dubrovnik. Više na poveznici: http://www.dulist.hr/veliko-priznanje-petri-brajkovic-jednostavnost-i-okus-recept-su-za-uspjeh/443199/

 [više]

OBAVIJEST

Autor: Administrator , 22. 9. 2017. 16:55

TURISTIČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA DUBROVNIK
ŠKOLA STRANIH JEZIKA

D U B R O V N I K

 

O B A V L J A

 

upis za 2017./2018. školsku godinu:
 
odraslih polaznika i školske djece za
engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski i ruski  jezik.


Upis se obavlja u tajništvu Škole – Obrazovanje odraslih, Župska 2,
od 2. do zaključno 9. listopada 2017. i to od 09:00-14:00 sati. Sve potrebne informacije mogu se dobiti na telefon 640-426 i mobitel 098/366-518.

 

KLASA: 112-02/17-01-3

URBROJ: 2117/1-45-01-17-2

Dubrovnik, 19. rujna 2017.

 [više]

DANI MOBILNOSTI I EDUKACIJE-7. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Autor: Administrator , 18. 9. 2017. 04:28

Već tradicionalno sedmu godinu zaredom organizira se međunarodni sajam na kojem će se predstaviti inozemna sveučilišta, srednje škole i škole jezika  iz Velike Britanije, Danske, Švicarske, SAD-a, Kanade i brojnih drugih zemalja.

Osim inozemnih izlagača, ove godine ima i dodatno pojačanje, uz domaće obrazovne institucije tu je i naša škola koja će na sajmu u Zagrebu i Dubrovniku predstaviti svoj projekt koji provodi u sklopu programa ERASMUS +:

Više informacija na poveznici: http://www.bhv.hr/news.php?s=dani-mobilnost-edukacija-sajam-skolovanje-inozemstvo

 [više]

Obavijest o početku nastavne godine

Autor: Administrator , 31. 8. 2017. 22:16

Nastavna godina započinje u ponedjeljak 4. rujna 2017. godine po sljedećem rasporedu:

  • učenici  2.  i  3 . razreda  u 12:00 sati
  • učenici  1. i 4. razreda  u 14:00 sati.

U utorak 5. rujna  učenici  2.  i  3 . razreda započinju nastavu u jutarnjoj smjeni, a 1, i 4. razreda u popodnevnoj.

Svim nastavnicima i učenicima naše škole želimo sretnu i uspješnu školsku godinu!

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 



IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

NOVO! U prilogu se nalazi popis udžbenika za Turističku gimnaziju, 3. i 4. razred

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAMEL

Popis udžbenika od 2014./ 2015. vrijedi i za 2016./2017. godinu

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Prosinac 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju